Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Acaricid Apollo 500 SC 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

180 lei Lei
Brand
Nufarm
Cod produs
IA-0005
Out Of stock
Descriere
Descriere Apollo 500 SC

Acaricid ovicid pentru culturi intensive.

Contine: 500 g/l clofentezin

Omologat in Romania cu Certificat de omologare nr. 1137/ 28.03.1988

CAS clofentezin: 74115-24-5

Proprietati fizico-chimice:

Produsul Apollo 500 SC contine 500 g/l clofentezin, este formulat ca suspensie concentrata si se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistemul omogen, de culoare rosu inchis spre mov, fara miros caracteristic. Produsul nu este exploziv si nici corosiv. Este stabil in conditii normale de depozitare si manipulare.

Mod de actiune: Apollo 500 SC este un acaricid de contact, actionand in principal ca ovici, cu efect si asupra formelor mobile in stadiul tanar (larve). Produsul prezinta o indelunga activitate reziduala. Atunci cand este aplicat singur, Apollo 500 SC nu are activitate de combatere a paianjenilor adulti. Substanta activa clofentezin intervine in cresterea si diferentierea celulara in fazele finale ale dezvoltarii embrionare si in fazele initiale ale dezvoltarii larvare asupra adultilor, insa datorita efectului sau rezidual, in cazul aplicarii pe adulti, efectul maxim de combatere se poate constata dupa circa 2 saptamani la tratament, asupra generatiei urmatoare de acarieni. In scopul evitarii rezistentei, se recomanda sa nu se aplice mai mult de un tratamentcu Apollo 500 SC pe sezon.

Momentul aplicarii: Se fac tratamente preventive asupra oualor de iarna (Panonychus ulmi) inainte de eclozarea acestora. La mar, tratamentul se poate face incepand cu fenofaza de dezmugurire pana inainte de inflorire. La prun, tratamentul se poate face incepand din fenofaza de buton alb, pana la inflorirea deplina, in timp ce la piersic tratamentul se face de la caderea petalelor pana la legarea fructelor. Daca tratamentul se face mai tarziu, Apollo 500 SC se va aplica impreuna cu un acaricid adulticid, astfel incat sa se combata si forme mobile. Se folosesc volume normale de solutie la hectar si se urmareste stropirea completa a pomului.

Vita de vie: Se fac tratamente preventive inaintea infloritului, cand de obicei apar primii adulti de Panonychus ulmi, asigurand o pulverizare corespunzatoare, inclusiv a partii mai putin expuse ale butucilor de vie(mai ales partea inferioara).

Legume: Se aplica stropi cu volum normal de solutie, la aparitia primelor forme mobile de acarieni, cu mijloace terestre de pulverizare.

Solutia pregatita se va utiliza in totalitate si nu se pastreaza pentru ziua urmatoare.

Compatibilitate: Produsul Apollo 500 SC poate fi compatibil cu multe dintre insecto-fungicidele folosite in mod curent in Romania, cu exceptia produselor cu reactie puternic alcalina. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test de compatibilitate pe o suprafata mica inainte de utilizare.

Instructiuni de utilizare:

Produsul este omologat pentru utilizare in Romania, conform tabelului.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura