Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Insecticid Wizard 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Brand
Sumitomo Chemical
Cod produs
IA-0041
Out Of stock
Descriere
Descriere

Wizard este un insecticid piretroid care contine 5% esfenvalerat ca si substanta activa, cel mai activ izomer al fenvaleratului, doza de utilizare pe unitatea de suprafata fiin redusa.

Wizard a fost testat in peste 80 de tari si nu a prezentat fenomene de fitotoxicitate la nicio cultura.

MOD DE ACTIUNE

Wizard actioneaza prin contact si ingestie, protejand culturile agricole nu numai prin actiunea sa insecticida de soc, dar si prin efectul repelent asupra insectelor. Produsul prezinta actiune reziduala suficienta chiar si in conditii de actiune directa a razelor solare. Wizard prezinta eficienta foarte buna la doze reduse, pe un spectru larg de insecte.

AVANTAJE

Efect puternic repelent pentru afide, prevenindu-se transmiterea virusilor;
Eficienta ridicata la doze reduse;
Risc mai scazut pentru albine si insecte utile (buburuze, bondari, etc.), mamifere, mediul inconjurator.
Spectru larg de actiune (afide, tripsi, viermi/molii/omizi, s.a.);​

Tratamentele se vor aplica la avertizare. Intre ultimul tratament si recoltare se asigura un timp de pauza de 7 zile. Doza de produs recomandata se aplica intr-un volum de apa cuprins intre 200 si 2000 l/ha, in functie de volumul masei foliare (cu mentinerea concentratiei recomandate), astfel incat sa se asigure o acoperire cat mai uniforma si completa.

COMPATIBILITATI

Wizard este compatibil cu majoritatea produselor fitosanitare existente pe piata. Pentru o mai mare siguranta se va consulta lista de compatibilitati si se va face un test de compatibilitate.

IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

Wizard nu prezinta riscuri asupra mediului inconjurator la dozele recomandate de utilizare. Produsul se fixeaza in complexul coloidal al solului si este degradat rapid. Produsul este toxic pentru albine numai in momentul aplicarii, ulterior datorita actiunii repelente albinele sunt indepartate din cultura tratata.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura