Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Insecticid Floramite 240 SC 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

800 lei Lei
Brand
Chemtura
Cod produs
IA-0016
Out Of stock
Descriere
Descriere

Floramite 240 SC este un produs selectiv pentru controlul acarienilor din culturile agricole. Prin aplicarea produsului, acesta are efect letal dupa 4 zile de la aplicare, prin actiunea de contact, urmat de o lunga activitate reziduala asupra daunatorilor. Floramite 240 SC controleaza toate formele mobile ale acarienilor avand si efect ovicid asupra acestora.

SPECTRU DE COMBATERE

Produsul Floramite 240 SC este un acaricid ce combate acarienii Tetranychus urticare si Tetranychus cinnabirinus din culturile de tomate, vinete, ardei, castraveti, pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, capsuni si plantele ornamentale, atat in camp cat si in spatii protejate.

RECOMANDARI DE APLICARE

Produsul se aplica de indata ce primii acarieni se observa pe cultura. Pentru un efect bun, se recomanda o acoperire buna a masei foliare, atat pe partea superioara cat si pe cea inferioara, folosind volume suficiente de solutie. Nu se recomanda aplicarea cu echipamente cu volum redus-atomizoare. Se recomanda un numar maxim de 2 tratamente cu Floramite 240 SC pe an pe aceasi cultura, cu repetare la 7 zile sau cu aplicarea a  1-2 produse din alta grupa chimica intre tratamente.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Floramite 240 SC are un impact redus asupra unor populatii de insecte si acarinei-pradatori naturali. De aceea produsul este compatibil cu folosirea in programe de Combatere Integrata a Daunatorilor (IPM). Cand produsul se aplica in spatii protejate (sere, solarii), evitati cel putin 2 ore intrarea in acestea, pana ce frunzele se usuca si spatiul se ventileaza. Personalul ce lucreaza in spatiile respective trebuie sa poarte manusi si imbracaminte cu maneci lungi cel putin 14 zile dupa aplicare.

COMPATIBILITATI

Produsul Floramite 240 SC a fost testat pe culturi fara a fi observate efecte negative la o aplicare de pana la dublul dozei omologate. Totusi, nu s-a putut testa pe toate soiurile si varietatile aflate in cultura, sau in amestecuri cu toate produsele si adjuvantii aflati pe piata. Pentru o mai mare siguranta se recomanda in teste de compabilitate in conditiile de aplicare locala, pe cultura si soiul respectiv urmand ca apoi sa se treaca la aplicare pe scara larga.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura