Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Insecticid Kaiso Sorbie 5 EG 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

139 lei Lei
Brand
Nufarm
Cod produs
IA-0020
Out Of stock
Descriere
Descriere

Kaiso Sorbie 5 EG este un insecticid de contact si indigestie ce combate un spectru larg de daunatori dintre care: afide, plosnite, viermi, gandaci, viespi, molii la cultura de grau, orz, ovaz, rapita, mar, varza, vita de vie.

Mod de actiune

Kaiso Sorbie 5 EG este un insecticid din grupa piretroizilor premium, ce actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand si actiune ovicida. Produsul actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor, determinand moartea rapida a acestora. Substanta activa este inglobata intr-un amestec de material absorbant si minerale unice din punct de vedere chimic, formand o granula de calitate superioara. In amestec cu apa, continutul de surfactanti si emulgatori ajuta la dispersarea rapida si completa in solutie, concentratul emulsionabil rezultat continand o cantitate de solvent redusa si prezentand o eficacitate sporita chiar si la temperaturi mai ridicate decat in cazul altor piretroizi. Eliberarea imediata a substantei active asigura efectul de soc asupra daunatorilor.

AVANTAJE

Kaiso Sorbie 5 EG combina avantajele unui produs granulat cu eficienta unui concentrat emulsionabil:

se dizolva rapid si complet in apa;
actioneaza imediat asupra daunatorilor;
limiteaza expunerea utilizatorului la substanta activa;
permite depozitarea timp indelungat;
inglobeaza o cantitate foarte redusa de solvent;
are spectru larg de actiune.

COMPATIBILITATI

Pentru o folosire corecta, inainte de utilizare consultati lista de compatibilitati si efectuati un test. Cititi cu atentie informatiile de pe eticheta.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura