Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Insecticid Midash 200 SL 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

180 lei Lei
Brand
Sharda Cropchem
Cod produs
IA-0025
Out Of stock
Descriere
Midash 200 SL

Descriere

Midash 200 SL este un insecticid sistemic, cu actiune toxica prin contact si prin ingestie aplicat pentru a combate eficient gandacul de Colorado, insecte, viespi din cultura de porumb legume, rapita. Aplicat pe plante, substanta activa este aborbita prin frunze si radacini si este distribuita in toate organele plantei, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de o diversitate de specii de insecte daunatoare culturilor agricole.

RECOMANDARI DE APLICARE

Tratamentele cu MIDASH 200 SL se aplica cu mijloace de stropit terestre, prevazute cu sisteme de agitare continua a solutiei de stropit si bine reglate, pentru o cat mai fina pulverizare si o acoperire uniforma a plantelor tratate. Inainte de folosirea produsului, ambalajul se agita bine pentru omogenizarea continutului. Dupa golire, ambalajele se clatesc bine (de 3 ori) cu apa care se adauga in rezervorul cu solutia de stropit.

COMPATIBILITATI

In functie de cultura si de conditiile fitosanitare, MIDASH 200 SL se poate aplica in amestec cu produse fungicide autorizate pentru combaterea bolilor, avandu-se in vedere recomandarile si instructiunile din tehnologiile specifice pe culturi privind cele mai eficiente asocieri si fazele de aplicare. Este compatibil si cu fertilizanti foliari autorizati.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura