Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Bellis 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

280 lei Lei
Brand
BASF
Cod produs
FUN-0006
Out Of stock
Descriere
Descriere Bellis

Bellis- Fungicid pentru controlul bolilor in livezile de mar si depozite.

Contine: 252 g/kg boscalid +128 g/kg piraclostrobin.

Proprieteti fizico-chimice: Bellis se prezinta sub forma de granule dispersabile in apa de culoare maro si miros slab de fum.

Mod de actiune: Bellis este un fungicid polivalent cu actiune preventiva si curativa, eficace impotriva fainarii la mar, a stemfiliozei parului si a bolilor la depozitare ale celor doua specii. Produsul asociaza doua substante active cu proprietati complementare, piraclostrobinul si boscalidul. Cele doua moduri diferite de actiune sporesc eficacitatea, completand spectrul de combatere si reducand riscul aparitiei rezistentei. Actiunea prin difuzie, local sistemica a piraclostrobinului si actiunea sistemic translominara a boscalidului, permit protectia completa a plantelor. Bellis inhiba germinarea sporilor, alungirea tubului germinativ, cresterea miceliului si sporularea. Bellis ofera un alt nivel de protectie pe suprafata dar si in interiorul frunzelor. Aceasta specializare se caracterizeaza printr-o actiune foarte rapida si de lunga persistenta.

Spectrul de activitate si mod de folosire:

Bellis se utilizeaza la culturile si in dozele conforme cu tabelul de mai jos.

Momentul aplicarii: Bellis se aplica in perioada de vegetatie, ca tratament foliar, preventiv si curativ, intre stadiile de urechiuse de soarece si cresterea intensitatii culorii specifice soiului, ( BBCH 54-85). Se pot aplica maxim 4 tartamente/an, cu un interval de 8-14 zile intre acestea. Pentru combaterea bolilor de depozit se recomanda efectuarea tratamentelor in perioada de dinainte de recoltare cu respectarea timpului minim de pauza.

Tehnica de aplicare: Se pot folosi echipamente specifice pentru aplicarea fungicidelor in plantatiile pomicole. Se vor utiliza duze specifice aplicarii fungicidelor. Volumul de solutie utilizat este in functie de echipamentul folosit, si poate fi de 500-1500 l/ha. Calitatea aplicarii si conditiile climatice la momentul efectuarii tratamentului (temperatura< 25 grade C si umiditatea relativa > 70 %) influenteaza reusita tratamentului.

Timp de pauza: 7 zile.

Compatibilitate: Bellis este compatibil in amestec cu majoritatea produselor pesticide. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura