Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Adjuvant tratamente fitosanitare Lenol 700 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Brand
ASPE
Cod produs
ADJ-0002
Out Of stock
Descriere
Lenol 700

Descriere

LENOL 700 este un agent tensioactiv neionic, multifunctional, cu acidilere, penetrante si actiune de translocare a carui utilizare creste efcienta erbicidelor, insecticidelor, fungicidelor, ingrasamintelor foliare si regulatorilor de crestere.

Lenol 700 reduce tensiunea solutiilor de pulverizare pentru a micsora unghiul de contact al picaturii cu suprafata plantelor, ceea ce duce la o cantitate mai mare de acoperire prin imbunatatirea chimice in contact cu planta si absorbtia

Poate de asemenea folosit ca acidilant pentru a scadea pH-ul solutiilor, prevenind pierderile de ingredient activ prin hidroliza alcalina.

APLICATII
LENOL 700 contine lecitina si este formulat ca o tehnologie unica pentru a va permite sa va asteptati la mai mult din partea aplicarii pesticidului. Acesta ofera 5 BENEFICII IMPORTANTE:

1) INTINDERE - ofera o mai buna raspindire pentru a creste contactul cu pesticidul.

2) ADESIUNE - Picaturile raman pe tinta pentru a asigura efcacitatea pesticidelor.

3) PENETRARE - ofera o mai buna repartizare a cuticulii ceroase din frunze pentru a permite penetrarea imbunatatita de pesticid in planta.

4) MANAGEMENTUL PICATURII - controleaza marimea picaturii ptr. a min. pierderile cauzate de evaporare.

5) MEDIU - Fabricat din ulei natural de soia.

COMPATIBILITATI
Agitati intotdeauna containerul inainte de deschidere. A nu se utiliza cu produse cu pH acid sau produse pe baza de cupru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura