Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Adjuvant tratamente fitosanitare Kelom Film 1 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Brand
Orange Saft
Cod produs
ADJ-0001
Out Of stock
Descriere
Kelom Film

Descriere

KELOM FILM este un adjuvant care creste eficacitatea tratamentelor fitosanitare. Este non-ionic, biodegradabil, derivat din rasina de pin si poate fi utilizat in agricultura organica.

KELOM FILM formeaza o pelicula elastica adeziva care incapsuleaza si pastreaza pesticidul pe frunzele culturii, permitand trecerea pesticidelor sistemice in interiorul frunzei. Aceasta pelicula reduce efectul factorilor naturali crescand efectul aplicarii.

KELOM FILM nu produce spuma si nu infunda duzele, imbunatateste depozitul initial de pesticide si permite o redistributie a spray-urilor aeriene sau la sol, ajutand si la cresterea acoperirii.

COMPOZITIE
(g/g)

Ulei de pin (polimeri terpeni) - 96%

pH 6,5

MOD DE ACTIUNE
KELOM FILM este un adjuvant care reduce dinamica tensiunii a suprafetei apei. Caracteristici:

Aderent
Agent natural de encapsulare
Produs natural, non-toxic
Protejeaza impotriva razelor UV
Protejeaza impotriva temperaturilor ridicate
Produsul nu este periculos pentru mediu
Protejeaza insecticidele biologice
Prelungeste intervalul dintre aplicatii
Reduce evaporarea

INTERVAL PRE-RECOLTARE
Cand produsul este aplicat pentru prelungirea activitatii biologice a pesticidelor, este interzisa aplicarea cu 30 zile inainte de recoltare, cu exceptia fungicidelor pe baza de cupru ori a produselor pe baza de Bacillus Thuringienisis. La doze mai mici de 1 L la hectar, intervalul de pre-recoltare depinde de pesticidul cu care este amestecat.

KELOM FILM este compatibil cu agrochimice comerciale in forma de emulsii concentrate, lichide solubile, pulberi umectabile si suspensii concentrate. Cu toate acestea, in cazul in care compatibilitatea nu este cunoscuta, testati la o scara mai mica.

Inainte de a utiliza produsul cititi cu atentie eticheta. Uz rezervat agricultorilor si profesionistilor. Pentru evitarea riscurilor urmariti instructiunile de folosire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura