Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Armetil M 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Brand
Solarex
Cod produs
FUN-0005
Out Of stock
Descriere
Descriere Armetil M

Armetil M este un fungicid cu actiune preventiva si sistemica pentru controlul manei din culturile de vita de vie si cartof.

Proprietati fizici-chimice: Produsul contine 8 % metalaxil + 64 % mancozeb sub forma de pulbere fina, omogena, fara tendinta de aglomerare, de culoare galbena.

Mod de actiune: Armetil M imbina proprietatile sistemice ale metalaxilului, care face parte din clasa oxime cianoacetamide, si actiunea protectoare a mancozebului care face parte din clasa EBDC. Metalaxilul patrunde in tesutul plantelor si se raspandeste in intreaga planta, in special in xilem. Mancozeb protejeaza suprafata plantei impotriva noilor infectii fungice prin formarea unui strat protector.

Perioada de aplicare: Pentru rezultate optime, tratamentul trebuie sa se faca preventiv, inainte de perioada de infectare. Pentru stabilirea perioadei de aplicare, trebuie luata in considerare aparitia prevalenta a bolii respective intr-o anumita zona si conditiile externe (ex. vremea) din aceasta regiune. Ploile sau irigarea in decurs de 2 ore de la aplicare pot reduce eficacitatea produsului.

Aplicare si mentiuni: Aplicarea prin pulverizarea pe frunze - Pulverizarea asistata cu aer, cu un maner standard montat pentru pulverizarea unei cantitati mici/ mari.

Numar maxim de aplicari: 4 (interval minim intre aplicari: 10 zile)

INTERVAL DE PRERECOLTARE (PHI) : 21 zile

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura