Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Funguran-OH 50 WP 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
ELTON
Cod produs
FUN-0020
Out Of stock
Descriere
Descriere Funguran-OH 50 WP

Fungicid de contact pentru controlul manei la vita de vie, cartof, yomate, castraveti, sfecla de zahar si hamei, rapanului la mar si par, focului bacterian al rozaceelor la mar, par si gutui, petei unghiulare la castraveti , arsurii comune si arsurii aureolate la fasole.

Proprietati fizico-chimice: Funguran-OH 50 WP contine cupru sub forma de hidroxid de cupru si se prezinta sub forma de pulbere fina, omogena, mobila fara tendinta de aglomerare ireversibila in timp, de culoare verzuie.

Mod de actiune: Funguran- OH 50 WP este un produs de contact, cu actiune fungicid-bactericida, preventiva si antisporulanta. Cupru previne germinarea sporilor ciupercilor si protejeaza planta impotriva noilor infectari prin formarea unui strat protector. Activitatea antibacteriana a cuprului este data in principal de efectul inhibitor al proceselor de diviziune celulara al bacteriilor.

Mod de intrebuintare: Pentru ca Funguran-OH 50 WP sa aiba efect deplin este important ca aplicarea tratamentului sa se realizeze corect, la momentul corect, la momentul corect (inainte de debutul bolii). Aplicarea solutiei se va face astfel incat toate partile plantei ce trebuie protejate sa fie acoperite complet. Funguran-OH 50 WP are o aderenta foarte buna pe planta. In cazul unor ploi ulterioare tratamentului, produsul este spalat foarte lent.

Momentul aplicarii: Pentru vita de vie intre stadiile de crestere a boabelor - fructele tinere incep sa se umfle, vizibile resturi de flori si intrarea in parga (BBCH 71-85); pomi fructiferi (semintoase), inainte de inflorire, de la momentul riscului de infectare pana in faza de buton roz - bobocul capata forma unei mingi, petalele sunt bine dezvoltate si bobocul sta sa infloreasca (BBCH 59), iar dupa inflorire de la stadiul - dimensiunea fructelor de pana la 10 mm (BBCH 71) pana la timpul de pauza; cartof intre stadiile - inceputul acoperirii culturilor: 10 % din plante se intrepatrund intre randuri si inceputul ingalbenirii frunzelor/ senescenta (BBCH 31-91); tomate de la stadiul primul lastar apical vizibil (BBCH 21) pana la timpul de pauza; castraveti intre stadiile primul lastar apical vizibil si fructe coapte pe deplin - culoare tipica coacerii (BBCH 21-89); sfecla de zahar - in momentul aparitiei riscului de infectie sau cand primele simptome devin vizibile; hamei se aplica intre stadiile alungirea lujerilor - maturarea conurilor (BBCH 37-89), impotriva manei (infectie secundara), la aparitia riscului de infectare, conform avertizarilor locale; fasole la aparitia de infectie, conform avertizarilor locale.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura