Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Moximate 725 WP 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

550 lei Lei
Brand
ELTON
Cod produs
FUN-0030
Out Of stock
Descriere
Descriere Moximate 725 WP

Moximate 725 WP este un fungicid care combina actiunea preventiva a mancozebului cu actiunea sistemica locala a cimoxanilului pentru utilizarea impotriva manei cartofului (Phytophthora infestans) si impotriva manei vitei de vie (Plasmopara viticola).

Pulbere umectabila ce contine 68 % mancozeb si 4,5 % cimoxanil.

Mod de actiune: Moximate 725 WP este un fungicid care combina proprietatile preventive ale mancozebului, care face parte din grupa de etilen-bis-ditio-carbamati (EBDC) si proprietatile sistemice locale ale cimoxanilului, din categoria oximelor de cianoacetamida. Mancozebul protejeaza suprafata plantei impotriva noilor infectari, formand un strat protector. Cimoxanilul penetreaza tesutul plantei si se distribuie uniform in interiorul plantei. Moximate 725 WP are un mod de actiune preventiv si curativ impotriva patogenilor prevazuti.

Mod de intrebuintare: Moximate 725 WP se aplica prin stropiri in timpul perioadei de vegetatie. Pentru a obtine rezultate optime, tratamentul trebuie facut preventiv, chiar inainte de perioada de aparitie a bolii. Perioada de aplicare trebuie sa tina cont de aparitia prevalenta a bolii respective intr-o anumita zona si conditiile externe (de ex., vremea) din aceasta regiune.

Ploaia sau irigarea la 2 ore dupa aplicarea produsului poate reduce eficienta acestuia.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura