Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Manfil 80 WP 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
ELTON
Cod produs
FUN-0024
Out Of stock
Descriere
Descriere Manfil 80 WP

Manfil 80 WP este un fungicid preventiv de contact pentru combaterea manei din culturile de cartof, tomate, vita de vie si alternariozei la tomate.

Continut in substanta activa: 80 % w/w mancozeb, un compus EBDC (etilenbisditiocarbamat).

Formulare: Pulbere umectabila (WP)

Proprietati fizico-chimice: Produsul contine 80 % mancozeb si se prezinta sub forma de pulbere umectabila, fina, omogena, fara tendinte de aglomerare, de culoare galben spre galben verzui, cu miros caracteristic.

Mod de actiune: Manfil 80 WP este un fungicid de contact, mancozebul avand actiune preventiva. Formeaza o pelicula la suprafata plantei prevenind producerea infectiei.

Volumul de solutie:

- Cartof: 200 - 1000 l/ha

- Tomate: 500 - 1000 l/ha

- Vita de vie: 1000 l/ha

Interval intre aplicari: Cartof si tomate 7-14 zile, vita de vie 21 zile.

Timp de pauza: Intervalul de timp de la ultimul tratament pana la recoltare este de 7 zile la cartof, 3 zile la tomate, 28 zile vita de vie.

Observatii: Aplicarea produsului Manfil 80 WP in cultura vitei de vie nu modifica procesul de fermantare a mustului sau calitatea organoleptica a vinurilor.

Restrictii: Nu stropiti culturile care sufera de stres (temperaturi extreme, atac de boli, insecte, etc.) Evitati deriva solutiei de stropit pe culturile invecinate, canale si ape de suprafata. Nu aplicati prin apa de irigare sau pe culturile umezite. Nu contaminati apa cu produsul sau cu ambalajul sau.

Compatibilitate: Nu se face niciun fel de recomandare in ceea ce priveste amestecul in rezervor cu alte produse. Cu toate acestea, experienta practica acumulata de-a lungul multor ani, a aratat ca Manfil 80 WP este miscibil cu o serie intreaga de pesticide.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura