Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Calizi 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
FUN-0008
Out Of stock
Descriere
Descriere Calizi

Fungicid cu spectru larg de actiune, cu proprietati sistemice, translaminare si de protectie, pentru culturile de grau, orz, vita de vie si tomate.

FORMULARE: SUSPENSIE CONCENTRATA (SC)

SUBSTANTA ACTIVA: 250 G/L AZOXYSTROBIN

PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE: CALIZI contine azoxystrobin sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, de culoare alba spre galben deschis, miros caracteristic.

MOD DE ACTIUNE: CALIZI este un fungicid cu spectru larg de actiune, din grupa strobilurinelor (Qol). Acesta are proprietati sistemice, traslaminare si de protectie. Produsul actioneaza asupra germinarii si mobilitatii sporilor.

Mod de intrebuintare: CALIZI se aplica preventiv, cand conditiile climatice sunt favorabile dezvoltarii bolilor. Cantitatea de solutie folosita este in functie de cultura si stadiul de vegetatie.

CALIZI da cele mai bune rezultate la aplicarea inainte sau la foarte scurt timp dupa aparitia simptomelor, respectiv ca tratament de protectie. Verificati intotdeauna culturile pentru a stabili cand trebuie efectuate tratamentele.

Volumul de solutie:

- 200 - 300 l/ha pentru grau si orz;

- 1000 l/ha pentru vita de vie;

- 200 - 800 l/ha tomate.

Numar maxim de tratamente pe an: 2 pentru grau, orz, vita de vie si tomate.

Interval minim intre tratamente: 14 zile pentru grau si orz; 10 zile pentru vita de vie; 200 - 800 l/ha tomate.

Timp de pauza: 35 zile grau si orz, 21 zile vita de vie, 3 zile tomate.

RESTRICTII: Nu aplicati pe culturi care sufera de stres (seceta, temperaturi extreme, infestate de insecte, deficiente nutritive, etc.)

Anumite soiuri de mar sunt foarte sensibile la CALIZI. Ca masura de precautie, CALIZI  nu se va aplica acolo unde exista riscul de deriva a solutiei pe culturi invecinate de meri. Echipamentul de stropit utilizat pentru tratarea altor culturi cu CALIZI, NU se va utiliza la tratarea livezilor de meri. Aplicati CALIZI in conditii bune de cultivare, cu umiditate adecvata a solului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura