Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Mystic Pro 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

130 lei Lei
Brand
Nufarm
Cod produs
FUN-0031
Out Of stock
Descriere
Descriere

Mystic Pro este un fungicid complex, cu actiune sistemica, de contact si translaminara, sub forma de concentrat emulsionabil, cu doua substante active in continut ce combate boli foliare ca: fainarea, putregaiul alb, putregaiul cenusiu, fuzarioza la grau, orz si rapita.

Mod de actiune

Mystic Pro actioneaza prin blocarea procesului de sinteza a ergosterolului, element esential in constructia membranei celulare. In acest mod, extinderea hifelor ciupercii nu mai are loc.Componenta tebuconazol actioneaza sistemic, cu translocare acropetala, iar proclorazul confera produsului actiune de contact si translaminara cu efect deosebit asupra septoriozei (Septoria spp.) si mucegaiului de zapada (Microdochium nivale). In circa doua ore de la aplicare, Mystic PRO se absoarbe si incepe sa circule cu rapiditate in intreaga planta, protejand culturile timp de cateva saptamani.

AVANTAJE

Doua substante active, tripla actiune: sistemica, de contact si translaminara;
Efect preventiv, curativ si eradicativ;
Combate cu succes atat bolile foliare cat si pe cele ale spicului, respectiv tulpinii, la cerealele paioase;
Se absoarbe si transloca rapid in planta (cca. 2 ore de la aplicare);
Eficacitate de lunga durata asupra agentilor patogeni.

RECOMANDARI DE APLICARE

In functie de conditiile climatice si presiunea bolilor, pe durata unui sezon se pot aplica 1 sau 2 tratamente cu Mystic PRO la culturile de cereale paioase (cele destinate consumului si cele semincere). Eficacitatea maxima impotriva unui spectru larg de agenti patogeni se obtine la aplicarea fungicidului Mystic PRO in perioada cuprinsa intre aparitia frunzei stindard si pana la stadiul de inflorire.

Volumul de solutie recomandat a se folosi este de 200 - 400 l/ha, in functie de starea de vegetatie.

COMPATIBILITATI

Este compatibil in amestec cu majoritatea produselor fitosanitare, cu exceptia celor cu reactie puternic alcalina. Inainte de utilizare verificati listele de compatibilitate si efectuati un test pe cultura respectiva.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura