Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Fungicid Signum 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Brand
BASF
Cod produs
FUN-0047
Out Of stock
Descriere
Descriere

Signum este un produs inovativ care imbina o combinatie unica de doua substante active noi cu moduri de actiune diferite: boscadil din grupa carboxamide si piraclostrobin (substanta activa renumita din grupa strobilurinelor). Spectru de combatere a lui Signum este specific, pentru combaterea bolilor la speciile pomicole samburoase datorat celor doua substante active: boscalid (cu actiune specifica impotriva putregaiurilor) si piraclostrobin (strobilurina de ultima generatie cu spectru larg de combatere).

Mod de actiune

Signum are o dubla miscare in planta: translaminara si acropetala, sistemiclocal. Actioneaza prin inhibarea germinatiei sporilor si cresterii tubului germinativ dar si asupra sporularii. Modul special, diferit, de actiune a substantelor active, impreuna cu efectul combinativ al acestora, determina obtinerea unui spectru de combatere neobisnuit de larg impotriva patogenilor. De asemenea, datorita selectivitatii, poate fi utilizat in mai multe culturi.

Aplicarea timpurie, cu precadere preventiva, determina o eficacitate excelenta impotriva patogenilor.

AVANTAJE

Produs inovator, specific pentru combaterea monoliozei si a altor boli la samburoase.
Doua moduri diferite de actiune cu spectru complementar, pentru o protectie completa a culturilor.
Eficacitate deosebita in combaterea putregaiului cenusiu la tomate.
Recolte mari si productii de calitate.

RECOMANDARI DE APLICARE

Pentru combaterea moniliozei la cires, visin, cais, piersic, prun - in doza de 0,5 kg/ha - SIGNUM poate fi aplicat in perioada infloritului (pentru combaterea moniliozei florilor) si/sau la intrarea in parga a fructelor (pentru combaterea moniliozei fructelor). Produsul se va integra intr-un program de tratamente, in alternanta cu produse cu alt mod de actiune. La tomate, pentru combaterea putregaiului cenusiu (Botrytis cinerea), poate fi aplicat in perioada formarii fructelor sau la primele simptome de atac.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura