Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Erbicid Pantera 40 EC 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Brand
Crompton
Cod produs
ERB-0011
Out Of stock
Descriere
Descriere

Pantera 40 EC este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate si a samulastrei cerealelor, in culturile de rapita, floarea-soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, legume si lucerna. Efectul sau deosebit in combaterea buruienilor problema au facut din Pantera 40 EC un standard folosit in majoritatea tehnologiilor de cultura.

MOD DE ACTIUNE
Pantera 40 EC fiind un produs cu o sistemicitate ridicata este absorbit de catre frunzele buruienilor graminee si se transloca in intreaga planta. Se acumuleaza in punctele de crestere a lastarilor si rizomilor unde blocheaza sinteza normala a lipidelor, conducand la combaterea totala a gramineeelor.

RECOMANDARI DE APLICARE
PERIOADA

Buruienile graminee anuale in faza de 2-4 frunze, graminee perene 10-20 cm.
Sorghum halepense (costreiul) in faza de 10-70 cm inaltime (pana la formarea spicului).

VOLUMUL DE STROPIT

200 - 400 l apa/ha
Efectul total este obtinut la 14-21 de zile de la aplicare. Performantele Pantera 40 EC nu sunt afectate de ploaie, de indata ce solutia s-a uscat pe plante.

COMPATIBILITATEA

Produsul este compatibil cu majoritatea erbicidelor, fungicidelor si insecticidelor. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitati si faceti un test de compatibilitate fizico-chimica. Intotdeauna cititi cu atentie eticheta inainte de folosirea produsului!

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura