Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Erbicid Prowl Aqua 1 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Brand
BASF
Cod produs
ERB-0005
Out Of stock
Descriere
Modul de actiune

Stomp Aqua este un erbicid pe baza de pendimetalin, din clasa dinitroaniline. Este un erbicid aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a unor specii de dicotiledonate anuale. Inhiba atat diviziunea celulei cat si alungirea acesteia in meristemul radacinilor. Dezvoltarea buruienilor este stopata direct, ca urmare a absorbtiei prin varfurile de crestere coleoptil / hipocotil. Buruienile mor imediat dupa germinare sau rasarire, fiind eliminate timpuriu din competitie.

Stomp Aqua are selectivitate fiziologica la soia, floarea soarelui, caz in care se poate incorpora. Selectivitatea pozitionala se manifesta la porumb, ceapa, cartof si legume, caz in care nu trebuie incorporat.

Recomandari
Perioada si modul de aplicare al erbicidului Stomp Aqua sunt stabilite in functie de selectivitatea manifestata de speciile cultivate. Pentru legumele care se cultiva prin rasad, produsul se aplica cu 1-3 zile inaintea transplantarii.

Volumul de solutie utilizat este in functie de echipamentul folosit. Se recomanda utilizarea in doza de 1-4 l/ha in 200-400 apa/ha. Pentru o eficacitate optima se recomanda ca solul sa aiba o umiditate corespunzatoare si sa fie pregatit in prealabil, fara sa aiba bulgari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura