Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in agricultura

Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Erbicid Pulsar 40 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

850 lei Lei
Brand
BASF
Cod produs
ERB-0012
Out Of stock
Descriere
Descriere Pulsar 40

Pulsar 40 contine 40 g/limazamox

Erbicid pentru Floarea-soarelui, buruiEni dicotiledonate anuale, partial monocotiledonate anuale. Se aplica postemergent, 1,2 L/ha cabd floarea-soarelui are 4-8 frunze, iar buruienile au 2-4 frunze.

Proprietati fizico-chimice: Pulsar 40 se prezinta sub forma de lichid vascos, de culoare galbena.

Mod de actiune: Pulsar 40 este un erbicid pe baza d imazamox. Substanta activa, imazamox, este preluata de plante in special prin frunze, dar si prin radacini. Datorita activitatii reziduale la nivelul solului, produsul Pulsar 40 asigura combaterea buruienilor in curs de rasarire si a unui nou val de buruieni. Plantele mor la 7-14 zile de la aplicare. In planta, substanta activa este preluata pana la nivelul zonelor de crestere unde blocheaza sinteza aminoacizilor esentiali, responsabili de cresterea si diviziunea celulara. Produsul Pulsar 40 apartine grupei de erbicide B (HRAC).

Specrtul de activitate: Pulsar 40 este un erbicid care combate buruieni anuale dicotiledonate si unele monocotiledonate anuale in culturi.

Rotatia culturilor: in urma erbicidarii cu Pulsar 40 este posibila insamantarea:

-dupa 4 luni: grau, orz, ovaz;

-dupa 9 luni: porumb, cartof, legume;

-dupa 18 luni: rapita, sfecla de zahar.

In cazul intoarcerii culturii erbicidate cu Pulsar 40, se poate semana soia sau floarea-soarelui (Clearfiled).

Intrucat produsul Pulsar 40 se aplica postemergent timpuriu, nu este necesara respectarea unui timp de pauza inaintea recoltarii.

A nu se aplica la hibrizi obisnuiti de floarea-soarelui!!!

Tehnica de aplicare: Se pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea in camp a erbicidelor lichide, utilizate in mod obisnuit. Se vor utiliza duze specifice aplicarii erbicidelor. Volumul de solutuie utilizat, este in functie de echipamentul folosit, incat sa se asigure o buna acoperire a buruienilor. Se recomanda utilizarea a 100-400 l/ha solutie de erbicidat.

Nota:  Se va evita ca solutia de stropit sa ajunga pe alte suprafete sau culturi ex. sfecla rosie, in, legume, pomi fructiferi).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura